FYSIOTERAPI

Fysioterapi tager primært udgangspunkt i behandling af kroppens muskler og led.

Første gang du kommer, er der sat lidt ekstra tid af, da konsultationen indebærer både indledende snak, undersøgelse, specifikke tests, vurdering og behandling. Behandlingen kan være i form af manuel behandling/massage og øvelsesvejledning alt efter problematik.

Opfølgende behandlinger vil typisk bestå af en kombination af øvelser samt specifikke fysioterapeutiske manuelle teknikker. Desuden tager vi en snak, om hvordan det går samt vejledning ifht. videre forløb.

Den afsatte tid er inkl. af- og påklædning, journalføring samt betaling.

OBS! Ved onlinebooking er det bedst at booke "første konsultation" første gang du skal til behandling. De efterfølgende behandlinger bookes som "alm. behandling"

 

Fysioterapi
Fysioterapi

GynObs Fysioterapi

GynObs fysioterapi er en betegnelse for urologisk, gynækologisk og obstetrisk fysioterapi. Overordnet kan man sige, at vi arbejder med mennesker, der har problemer i bækkenområdet.

En gynobs fysioterapeut er specielt efteruddannet i underlivet og underlivsorganernes kompleksitet. Her på klinikken er det fysioterapeut, Signe Jackson, der er uddannet gynobs fysioterapeut.

Signe behandler mænd og kvinder med:

 • Inkontinens (urin, luft eller afføring)
 • Underlivssmerter
 • Arvævsgener efter underlivsoperationer/kejsersnit
 • Nedsynkninger i underlivet
 • Graviditetsgener
 • Smerter ved samleje
 • Og meget andet

 

GynObs Fysioterapi kan populært sagt også kaldes for bækkenbunds-fysioterapi. Bækkenbunden er en muskel, der er kan være svær at undersøge og mærke på. Det er derfor nødvendigt for gynobs fysioterapeuter at være specialuddannet til at undersøge bækkenbunden igennem skeden eller endetarmen, for at kunne undersøge og behandle bækkenbundsproblemer. Ud fra undersøgelsen og din problematik tilrettelægges et behandlings- og træningsforløb.

Både kvinder og mænd kan have bækkenbundsproblemer. Det kan bl.a. være smerter i bækkenbunden og/eller inkontinensproblemer.

AKUPUNKTUR

Akupunktur er oprindeligt en kinesisk behandlingsform, men er gennem de senere år blevet udbredt til den vestlige verden, og har derved også gjort indtog i den vestlige medicin.

Akupunktur bruges idag til at behandle ubalancer, smerter og spændingstilstande i vores krop.  Det er derfor et godt supplement og ekstra "værktøj" i fysioterapien.

Akupunktur er en effektiv, og næsten smertefri måde at behandle ubalancen i kroppen på.  

Eksempler på lidelser som akupunktur kan benyttes til:  

 • Hovedepine
 • Spændinger i muskler

 • Ryg og nakkesmerter

 • Overbelastning skader (tennisalbue, achillestendinit osv.)

 • Slidgigt

 • Stress

Akupunktur
Kinesiotaping

KINESIOTAPING

Kinesiotape har i længere tid være kendt i sportsverdenen, men begynder nu ligeledes at gøre sit indtog på andre områder. Tapen er en elastisk tape, som ligges på huden med en bestemt teknik, som gør at det muskuluskeletale system arbejder bedre efter en skade/ubalance. Derved er kinesiotape et godt supplement til den almindelige fysioterapeutiske behandling, særligt også fordi at tapen kan sidde på kroppen i op til 14 dage, hvilket gør at virkningen varer ved efter behandling hos fysioterapeuten.

SÅLER OG INDLÆG

SuperSole - Lidt omtanke for fødderne… Kan gøre hele kroppen godt

SUPERSOLE er føddernes svar på bøjlen til tænderne. Hvis du har skævheder i din krop, som skyldes en forkert fodstilling, kan de rettes op med et SuperSole behandlingsforløb, der garanteret både koster mindre og virker hurtigere, end du havde forestillet dig…

SuperSole er et individuelt indlæg fremstillet af specialuddannede fysioterapeuter. SuperSole har forskellige indlægssåler, som er ideelle for de aktive, lige fra elitesportsudøveren til motionisten eller blot til hverdagsbrug.
 Selve konceptet er ikke kun bygget op omkring fremstillingen af indlæggene, men også om en nøjagtig gennemgang af de anatomiske forhold i fødder og resten af kroppen kombineret med fysioterapeutisk behandling og instruktion af øvelser. SuperSoles kan være relevant ved fod, knæ, hofte og rygsmerter.

Hos Vissenbjerg Fysioterapi & Idrætsklinik har vi fysioterapeuter der er specielt uddannede inden for SUPERSOLE konceptet.

Læs mere om Super Sole her.

Start med en grundig konsultation og en fodanalyse

Et typisk forløb starter med en konsultation, hvor dine fødder undersøges grundigt og analyseres.

Hvis du har behov for såler, så finder vi i samråd den bedste type sål, og du får instruktion i relevante øvelser. Sålerne bestilles og leveres indenfor 2 arbejdsdage. Ved din næste konsultation forarbejdes sålerne og tilpasses til dig.

Den tredje konsultation foregår ca. 14 dage efter, og her tilses både du og sålerne. Sålerne rettes til, og vi følger op på dine øvelser. Når du har brugt dem i 3 til 5 uger, kan du typisk begynde at mærke den fulde effekt af dem.

Supersole formes og tilpasses dine behov

Behovene for fodindlæg er forskellig fra person til person, og derfor har SuperSole udviklet forskellige standardsåler, som fås i flere tykkelser med forskellig stødabsorbering. Vi har modeller til både smalle og brede fødder, ligesom vi kan imødekomme behovet hos sukkersyge, gigtramte eller folk med dårlig ryg, knæ, hofte el lign. som har særlig følsomme fødder. Vi tilpasser også såler til ekstra belastede fødder, fx på grund af overvægt, sportsudøvelse eller hårdt fysisk arbejde. Vi former og tilpasser såler til alle fodtyper.

Specialuddannet SuperSole-behandler

Frederik Giørtz er specialuddannet indenfor SuperSole-konceptet og kobler fodens udfordringer og anatomi til resten af kroppen. Han kan sit håndværk med at specialfremstille individuelle såler, så de både aflaster og stimulerer foden, ligesom han kan spotte alle særlige behov. Han er grundig og evner at skabe varig forandring hos sine klienter.

Pris og tilfredshedsgaranti

Hver konsultation koster det samme som en normal fysioterapeutisk konsultation. Sygesikringen Danmark giver tilskud til konsultationerne.

Forundersøgelse koster 300 kr. og de efterfølgende konsultationer koster 210 kr.

SuperSole sålerne koster 799 kr. Der er ingen tilskud fra Sygesikringen Danmark til sålerne.

Husk at følge behandlerens anvisning og start forsigtigt op med at bruge dine nye såler. Først efter en lille uges tid må du begynde at bruge dem dagligt. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med sålerne, kan du få pengene retur.

Book en fodundersøgelse allerede i dag. Du kan booke online lige her.

SuperSole
SuperSole
SuperSole

Har du spørgsmål, så kontakt mig venligst via formularen herunder: