BIG NEWS!! Læs med her…

Som den opmærksomme læser måske har opdaget, er der idag blevet afsløret en stor nyhed hos Westerboe Fysioterapi. Den tidligere opslåede GIVEAWAY på Instagram afslørede jo nemlig udgivelse af de første online træningsprogrammer, som fremover vil blive solgt fra min webshop.

Dette projekt har jeg arbejdet på siden opstarten af Westerboe Fysioterapi, og det er et arbejde, som virkelig ligger mit hjerte nær. Der findes et hav af forskellige online træningsprogrammer af forskellig kvalitet, men fælles for rigtig mange af dem, er at de er omfattende og store, og derfor også temmelig dyre.
Det der hele tiden har været afgørende for mig ifbm. udarbejdelsen og salget af disse onlineprogrammer, er at de skal være tilgængelig for enhver. Det skal ganske enkelt være til at betale sig fra.. 🙂
Fælles for alle mine online træningsprogrammer er også, at de kan laves hjemme i stuen og det kræver ingen særlige redskaber/rekvisitter. Med andre ord: Det skal være nemt, overskueligt og ligetil.

Som sagt har jeg arbejdet med dette det sidste halve år, og jeg skal indrømme, at jeg havde ikke forestillet mig, at det ville tage mig så lang tid, før de kunne udgives. Men må erkende, at når først processen med billeder, design, layout osv. var igang, så kunne jeg ikke rigtig gå på kompromis med udseendet. Så jeg har fået rigtig meget hjælp fra gode venner med både fotografering, korrekturlæsning, gode råd og layout, og til disse mennekser skal lyde en kæmpe tak!

Webshoppen er under udarbejdelse, og der arbejdes på højtryk for at kunne åbne op for salget. Det er et stort arbejde, men jeg vil garantere, at det bliver i løbet af de næste par dage. Følg med her på siden, for at holde dig opdateret.

De første online træningsprogrammer, som vil blive tilføjet webshoppen, er:
– Efterfødselstræning BASIS
– Delte mavemuskler
– Bækkenstabilitet

I løbet af weekenden/starten af næste uge vil der blive yderligere tilføjet et program, Førfødselstræning BASIS, og i løbet af de næste måneder vil der blive tilføjet yderligere programmer herunder rygtræning, stærk core m.fl.

Jeg håber at der vil blive taget godt imod programmerne. Der ligger et kæmpe arbejde bag, og jeg er rigtig stolt over endelig at kunne offentliggøre de første online træningsprogrammer i WF’s historie.
Det er dog også med sommerfugle i maven og svedige håndflader, at der nu åbnes op for salget. Lanceringen af disse programmer er på en måde langt mere angstprovokerende og skræmmende, end da jeg åbnede selve Westerboe Fysioterapi. Måske fordi dette er et skriftligt produkt, og jeg står ikke hjemme i folks stuer til at snakke, grine, fortælle og vise. Men jeg håber alligevel, at de lever op til forventningerne, og at de vil gøre rigtig stor gavn.

God fornøjelse med træningen 🙂

Deltage i GIVEAWAY her

Udgivet i Nyheder.