Fødselsdagsfest, taknemlighed og store nyheder

Det er vist næppe gået jeres næse forbi, at Westerboe Fysioterapi i denne uge er fyldt 1 år! Jeg har i hvert fald gjort hvad jeg kunne, for at fejre det så godt som muligt. Og I har været så skønne til at være med! Tusinde tak fordi I har været med til at lykønske, fejre, fortælle, dele og deltage i festlighederne. Både i form af deltagelse i give aways, lykønskninger på holdene, små gaver og mange rosende ord! Jeg er meget meget taknemlig og rørt… Uden jer kunne intet af dette have lykkedes!

Alle der har fejret deres barns 1 års fødselsdag ved, at den første fødselsdag er ganske særlig. Og for mig er Westerboe Fysioterapi mit andet barn, så denne uge har været helt helt særlig. Jeg har tænkt tilbage, overvejet og husket, mindet mig selv om hvorfor jeg gør det her, og nydt følelsen af at “være lykkedes”! Og det er ganske særligt.. Da jeg sprang ud i det for et år siden anede jeg jo ikke om det ville lykkes… Men det gjorde det! Og endda meget bedre end jeg havde turdet håbe på! Igen, takket være jer.. Tak for jer!

 

Vi udvider

Samtidig med at vi fejre og nyder denne tid, så er jeg også i gang med en hel masse bag kulisserne. Som mange måske har bemærket søger jeg min første medarbejder. Jeg må simpelthen erkende at tiden er ikke til at jeg kan følge med efterspørgslen. Så midt i fødselsdagsfejringen læser jeg også ansøgninger og forbereder jobsamtaler i de kommende uge.

Det er en meget spændende og nervepirrende proces! Det der med at invitere en fremmed ind på mit domæne, det er faktisk ret svært… Men jeg glæder mig til at finde den rette, som kan hjælpe mig både med alt det praktiske, men også faglig sparring i hverdagen og forhåbentlig også en masse nye input og ideer 🙂

 

Vi bliver en del af noget større

En af grundene til at jeg også har behov for en hjælpende hånd, er fordi at jeg nu ved, at jeg ikke kan være nede i klinikken hver dag. Der er nemlig sket det, at jeg har fået et tilbud jeg ikke kunne sige nej til. Grunden til at jeg skiftede arbejde fra Tommerup Fysioterapi til Vissenbjerg Fysioterapi, er fordi jeg pr. 1. december overtager Vissenbjerg Fysioterapi sammen med en anden dygtig fysioterapeut, Ulla Jensen.

Det er ret vildt, og vi arbejder på højtryk for at forberede overdragelsen af klinikken.  Vi glæder os rigtig meget, og er sikre på, at det nok skal blive super godt!

Der har været mange ting der skulle på plads parterne imellem, og en af de helt store var for mit vedkommende, hvordan vi kunne integrere Westerboe Fysioterapi i den nye klinik! Det er nemlig meget vigtigt for mig, at vores lille hyggelige lokale klinik ikke pludselig bliver “kørt over” af en stor klinik.

Heldigvis er vi helt enige om, at Westerboe Fysioterapi fortsætter som hidtil. Den eneste forandring bliver at klinikken rent administrativt bliver en del af Vissenbjerg Fysioterapi. Det vil I som patienter dog slet ikke komme til at mærke. Så I vil stadig opleve samme hyggelige stemning som I er vant til. Og jeg fortsætter som udgangspunkt med at have de timer i klinikken som jeg plejer.

 

Hvis I er i tvivl om noget omkring Westerboe Fysioterapis fremtid, så lad mig endelig høre. Jeg vil meget gerne fortælle om, hvad der fremadrettet skal ske 🙂

Jeg ser meget frem til den kommende tid.. Hvis nogen er i tvivl, så ja, så har jeg ufattelig travlt! Men jeg nyder hver en dag, og jeg fortryder ikke et sekund, at Westerboe Fysioterapi blev skabt for præcis et år siden 🙂

 

 

Udgivet i Nyheder.