Holdtræning

Holdopstart efter sommerferien, – og meget mere

Nu er det muligt at booke plads på de hold, der starter op efter sommerferien. Vi starter i uge 33, og erfaringen viser at man skal være hurtig, hvis man vil sikre sig en plads.

Som den opmærksomme læser nok vil opdage, står der en ny adresse ved holdtilmeldingerne. Det er nemlig fordi, at Westerboe Fysioterapi flytter!!!!

For ca. 5 måneder siden blev jeg kontaktet med et super godt tilbud oppe fra Carl Nielsen Hallen i Nr. Lyndelse. De skulle bygge deres kælder om, så den kunne bruges til træning, og i den forbindelse ville de høre, om jeg kunne tænke mig at være en del af det.

Det var et tilbud som jeg simpelthen ikke kunne takke nej til, og det betyder, at jeg i løbet af sommerferien rykker ned i helt nyrenoverede lokaler under Carl Nielsen Hallens cafeteria.

Der er stadig mange småting der skal løses undervejs, men jeg håber og tror på at det bliver rigtig godt.. 🙂 Dog er der ingen tvivl om, at jeg kommer til at savne den store lækre sal på Skullerodsholm.

 

De nye lokaler giver også nogle flere muligheder, da jeg bedre selv kan råde over salen. Derfor er nogle af holdene også blevet rykket, hvilket har været et ønske fra flere af de nuværende og tidligere deltagere på holdene.

 

Så hvis du skal være med til holdopstart efter sommerferien, så er det nu du skal melde dig til. Holdinformation og tilmelding kan ske her.

 

Glæder mig rigtig meget til alt det nye der skal ske efter sommerferien 🙂 Håber at I vil være med 🙂

Udgivet i Nyheder.