Hvad er ferie?

Søndag aften, og for en gang skyld skal den kommede arbejdsuge ikke forberedes. Jeg holder nemlig FERIE!! 🙂 I hele to uger har jeg lukket ned for alt arbejde i Tommerup Fysioterapi, og jeg har hen over sommeren lukket alle hold ned i Westerboe Fysioterapi, pånær et førfødselshold, som de seje gravide damer ikke kunne undvære.. 🙂

Alligevel er der en masse gøremål der skal klares i ferien, både privat, men også i virksomheden. Westerboe Fysioterapi flytter jo lokaler, hvilket kræver noget benarbejde. Og så vil jeg så brændende gerne snart have nogle flere onlineprogrammer i luften. Derudover skal alle redskaber og legesager gøres hovedrent, og der skal forberedes nye spændende tiltag til de nye hold, der starter op i uge 33.

Sidst men ikke mindst sker der en hel del bag kulisserne, som betyder mange nye tiltag og nyheder i løbet af de kommende måneder. Men det må I høre mere om, når vi nærmer os. Jeg garanterer for at det bliver godt 🙂

Så der er som altid travlhed i klinikken!! Også selvom vi holder ferie 🙂

 

I anledning af min ferie her i uge 30 og 31 har jeg netop lavet et knaldhamrende godt tilbud pĂĄ onlineprogrammerne, hvor de alle er sat ned med 50 kr. Brug rabatkoden “Ferie” 🙂

 

Har du endnu ikke nået at melde dig på et hold efter ferien, kan du gøre det her.

Der er stadig få ledige pladser på en del af holdene, men du skal være hurtig, for pludselig kan de være væk.

 

Jeg ønsker jer alle en skøn sommer, og så glæder jeg mig tila t vi starter op igen i uge 33 🙂

Udgivet i Nyheder.