Jeg siger farvel!!! Og goddag…

Hvilken vanvittig periode jeg er i i mit liv!! Jeg har luftet lidt om, at jeg stopper i det gamle, starter noget nyt og alt i alt er i en ret foranderlig periode. Og det er helt korrekt.

I fredags havde jeg min sidste dag i Tommerup Fysioterapi, og det var en meget speciel dag. Tommerup Fysioterapi er en arbejdsplads der altid vil have en helt særlig plads i mit hjerte. Jeg nåede kun at være der i 1,5 år, men alligevel nåede jeg at føle mig som en dyb og integreret del af stedet. I min tid der, gav jeg hele mig og min personlighed til kollegaer og patienter. Jeg åbnede op for mig, viste mig fra mine bedste (og værste) sider, og jeg voksede som person og som fysioterapeut. Jeg følte mig 100% som en del af arbejdspladsen, selvom jeg i en stor del af min tid derovre, var på vej videre. Det vidste vi alle, men alligevel var der ingen der lod det få indflydelse på hverdagen. Jeg blev ved med at give hele mig, og mine kollegaer og ledere blev ved med at tilbyde mig alt og lukke mig ind. Og det er jeg dem evigt taknemmelig for.

Set i bakspejlet har jeg være t en møgirriterende medarbejder! Jeg brændte for min egen virksomhed, og alle vidste, at jeg var der på lånt tid. Men alligevel lod de mig gøre det hele i mit tempo, og da jeg i sommerferien gav dem beskeden om min snarlige afsked, var der ingen sure miner. De var tværtimod glade på mine vegne, og sendte mig afsted med alverdens held og lykke 🙂

 

Men hvad så?

Ja, hvad så? Der er meget i vente fremover. I første omgang holder jeg fri for at kunne forberede vores bryllup, som står nu på lørdag! 🙂 Det er en hel historie for sig selv!

Men d. 6. september skal jeg igen i gang med at arbejde. Der starter jeg nemlig hos Vissenbjerg Fysioterapi. I første omgang som privatpraktiserende fysioterapeut, men snart løfter jeg sløret for, hvad der skal ske fremover. Der er spændende nyt, det kan jeg godt love! 🙂

Jobskiftet giver også nye muligheder for Westerboe Fysioterapi. Jer der har været nede og se de nye lokaler, har set at der nu også er et behandlerrum tilknyttet til træningssalen. Og dette rum skal ikke bare få lov til at stå ubrugt. Inden længe åbner jeg nemlig op for muligheden for at få individuelle behandlinger ved mig.

Det er et tilbud jeg længe har savnet i Westerboe Fysioterapi. men snart er muligheden der, og jeg håber at den vil blive taget godt imod 🙂

 

Nu vil jeg hold fri for arbejde (næsten), og gå i gang med de sidste mange forberedelser til brylluppet!!

I denne uge er der kun træning for Rygholdet, Førfødselsholdet og Efterfødselsholdet. Resten holder fri 🙂

Udgivet i Nyheder.