Nye lokaler, nye indgange og nye hold

Sommerferien er ovre, og vi er igang igen med fuld tryk. Som tidligere nævnt flytter vi jo lokaler, og alle redskaber er faktisk allerede flyttet ned i de nye lækre lokaler i Carl Nielsen Hallen. Som billedet herunder viser, er der dog et stykke vej endnu, før lokalerne er færdige, så der arbejdes på højtryk, for at de er klar til, at de første hold starter i næste uge.

Jeg sidder i denne weekend og redigerer hjemmeside, så alle kan finde vej til mine nye lokaler. Den nye adresse er: Lumbyvej 62, Nr. Lyndelse, 5792 Årslev.

Det er heldigvis meget lettere at finde nu, end det var tidligere 🙂

Udover selve lokaler og omgivelser skal der også købes en masse nye redskaber, og det er jo bare den virkelig sjove del 🙂 Der er allerede en masse lækre træningsredskaber på vej med diverse fragtmænd! Glæder mig så meget til at pakke det ud og tage det i brug!!

Indgang med barnevogn eller kørestol

Den eneste udfordring der er ved de nye lokaler er, at indgangsvejen for barnevogne og kørestolsbrugere er lidt mere besværlig. Den næste STORE plan og et kæmpe ønske fra min side er, at vi får bygget en indgang seperat til Westerboe Fysioterapi, og at der laves et plateau til barnevogne, således at de kan stå lige udenfor vinduerne. Men det er en bekostelig affære, så det ligger endnu kun på tegnebrættet. Indtil da må vi nøjes 🙂

For at komme ind i Westerboe Fysioterapis lokaler med barnevogn eller kørestol, skal man ned ad rampen ovre ved Carl Nielsen Skolen.

Står man med front ind mod Carl Nielsen Hallen, går man til venstre hen mod skolen forbi cykelstativerne. Lige rundt om cykelstativerne går rampen ned, og så kan man gå ind ad indgangen på siden af hallen.

Denne indgang fører direkte ind i hjørnet af hallen. Her kommer man hen til trapperne, der går ned til Westerboe Fysioterapi, hvor man er velkommen til at køre barnevogn eller kørestol med ned af ramperne på trappen.

Der arbejdes på at få bygget ind indgang udefra direkte ned til Westerboe Fysioterapis lokaler. Her skal der være mulighed for at køre barnevogne ned på et plateau, således at de kan stå lige udenfor vinduerne.

Billederne herunder viser indgangen for barnevogn og kørestol:

Ledige pladser på holdene

Der starter jo intet mindre end 7 nye hold i næste uge, og mange af holdene er allerede helt fyldte. Der er dog stadig få ledige pladser, så hvis du endnu ikke har fået sikret dig en plads, så er det ved at være tid.

Læs om alle hold og se ledige pladser her.

Jeg glæder mig rigtig meget til at se en masse nye og kendte ansigter, og særdeles meget til at se jer i de nye omgivelser 🙂

Ryghold

Udgivet i Nyheder.