Så er vi i gang!!

Så kom vi endelig i gang med de nye hold efter sommerferien, og selvom hele forløbet op til har været meget nervepirrende for mig pga. renovering af og flytning til de nye lokaler, så er det gået super godt.

Alle I dejlige holddeltagere har taget så pænt imod de nye rammer, også selvom det endnu ikke er helt, som jeg godt kunne tænke mig. Men det kommer 🙂

Vi har startet 6 hold op, og flere af holdene er helt fyldte. Udover de kendte hold er der også startet et babymotorikhold kun for fædre. Et hold der blev skabt, fordi flere af mødrene efterspurgte et tilbud på vegne af deres mænd, som snart skulle på barsel. Og det lykkedes så at oprette et hold, hvor der er plads til mandehørm, vilde svingture og masser af hygge 🙂 Vi startede idag, og det var, efter min mening, en kæmpe succes! De fædre kan altså bare noget andet, end vi mødre kan!!

Holdet oprettes ikke per automatik næste gang, men jeg opretter altid hold, hvis der er efterspørgsel på det.

Nye hold

Nu har jeg også fået en bedre fornemmelse af hvad rammerne kan bære ifht. antal deltagere osv., så jeg har netop oprette de hold, der starter i efteråret.

Som sædvanlig er der rift om pladserne, så I skal være hurtige, hvis I vil sikre jer en plads.

Se mere her, for at læse om holdene og booke din plads.

 

Udover det er det endelig også blevet tid til at få afholdt Weekendtummel igen!

Fremadrettet bliver det på lidt mindre hold, da den nye sal er noget mindre end den gamle. Til gengæld opretter jeg 2 x Weekendtummel hver gang. Et for de 4-12 mdr., og et for de 1-2,5 årige.

Det giver ligeledes også mulighed for meget mere specifik undervisning til aldersgrupperne, og det bliver helt sikkert godt 🙂 Til gengæld er der kun 10 pladser på hvert hold!!!

Læs mere og book din plads til Weekendtummel her.

Udgivet i Nyheder.