Snart forår hos Westerboe Fysioterapi

Midt i disse kolde og kedelige vinterdage, sidder jeg og arbejder med forårsholdene og sommerholdene. Og det er allerede nu muligt at tilmelde sig de forskellige hold. I marts måned starter der hele 6 nye hold op.

Babymotorik er som sædvanligt fuldt booket (måske jeg snart skal åbne op for flere hold 🙂 ). Dog er der pladser på sommerholdene, som starter op i slutningen af marts.

Derudover er Rygholdet næsten fuldt booket. Der er én ledig plads, som du kan booke her, hvis den skal være din.

Førfødselsholdet og Efterfødselsholdet er begge eftertragtede. Som noget nyt åbnes der også op for et dagshold for de gravide, som er gået på på barsel. Du kan læse mere og booke din plads på et af Førfødselsholdene her, eller på Efterfødselsholdet her.

Udover de kommende hold, er den næste Weekendtummel og så fastlagt. Det svarer til den tidligere Lørdagstummel, men for at tilgodese flere familier, har jeg valgt at kalde det Weekendtummel, og fremover ligge det skiftende lørdag og søndag, og skiftende formiddag og eftermiddag.

Jeg håber at I alle er kommet helskindet igennem de lidt kedelige vintermåneder. Nu begynder foråret så småt at melde sin ankomst, og det giver ny energi, nye ideer spirer og glæden blomstre 🙂

Ser frem til at se både nye og gamle ansigter på de kommende hold 🙂

 

Udgivet i Nyheder.